Характеристика нових видів йогуртів, їх корисність та шкідливість - Чевпотенко, Юлія Володимирівна; Чорна, Анастасія Іванівна (My University, 2014)
Асортимент йогуртів є дуже різноманітним та щороку збільшується і оновлюється, з'являються нові торгові марки, виробники створюють нові рецептури та технології виготовлення. Щодо споживання йогурті, то як видно із вищесказаного, вони є як корисними, так і шкідливими. Range yoghurts are very diverse and increasing annually and updated as new brands, manufacturers create new recipes and production technology. Regarding the consumption of yogurt, then as seen from above, they are both useful and harmful.
Keywords: йогурт; шкідливість; корисність; yogurt; usefulness; badness; кафедра експертизи харчових продуктів