Чевпотенко, Юлія ВолодимирівнаЧорна, Анастасія Іванівна2014-07-102014-07-102014Чевпотенко, Ю. Характеристика нових видів йогуртів, їх корисність та шкідливість / Ю. Чевпотенко, А. Чорна // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 135–136.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16043Асортимент йогуртів є дуже різноманітним та щороку збільшується і оновлюється, з'являються нові торгові марки, виробники створюють нові рецептури та технології виготовлення. Щодо споживання йогурті, то як видно із вищесказаного, вони є як корисними, так і шкідливими. Range yoghurts are very diverse and increasing annually and updated as new brands, manufacturers create new recipes and production technology. Regarding the consumption of yogurt, then as seen from above, they are both useful and harmful.uk-UKйогуртшкідливістькорисністьyogurtusefulnessbadnessкафедра експертизи харчових продуктівХарактеристика нових видів йогуртів, їх корисність та шкідливістьOther