Ефективність систем оплати праці в сучасних умовах - Лепьохіна, І. В.; Задумін, І. В. (My University, 2011)
Стаття присвячена проблемам організації праці в Україні та запропоновано шляхи її удосконалення. В роботі розглянуто сучасні системи оплати праці, проаналізовано системи оплати праці в Україні. Досліджено зарубіжний досвід в формуванні ефективних систем оплати праці. Запропоновано напрямки реформування системи оплати праці в умовах ринкових відносин
Keywords: заробітна плата; тарифи; оплата праці; системи оплати праці; контракти; тарифна ставка; диференціація персоналу; wages; salaries; wage system; the tariff rate; the differentiation of staff; tariffs; contracts