Никитюк, Тарас ВолодимировичОлішевський, Валентин ВікторовичБабко, Євген МиколайовичБабко, Діана Євгеніївна2019-09-042019-09-042019Никитюк, Т. В. Вплив нанорозмірного гідроксиду алюмінію на структурно-механічні властивості бурякової тканини / Т. В. Никитюк, В. В. Олішевський, Є. М. Бабко, Д. Є. Бабко // Перспективи розвитку цукрової промисловості України : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції цукровиків України, 26-27 березня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 135-136.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30067Максимально ефективне екстрагування сахарози із бурякової стружки може бути досягнуто при такому режимі всього процесу, коли бурякова тканина має оптимальні показники пружності та міцності. The most effective extraction of sucrose from beet chips can be achieved in this mode of all the process when the beet fabric has optimal elasticity and strength.uk-UKекстракціяextractionгідроксидhydroxideалюмінійaluminumкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняВплив нанорозмірного гідроксиду алюмінію на структурно-механічні властивості бурякової тканиниThesis