Вплив нанорозмірного гідроксиду алюмінію на структурно-механічні властивості бурякової тканини - Никитюк, Тарас Володимирович; Олішевський, Валентин Вікторович; Бабко, Євген Миколайович; Бабко, Діана Євгеніївна (My University, 2019)
Максимально ефективне екстрагування сахарози із бурякової стружки може бути досягнуто при такому режимі всього процесу, коли бурякова тканина має оптимальні показники пружності та міцності. The most effective extraction of sucrose from beet chips can be achieved in this mode of all the process when the beet fabric has optimal elasticity and strength.
Keywords: екстракція; extraction; гідроксид; hydroxide; алюміній; aluminum; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування