Остап Вишня: спроба повернення - Векуа, Оксана Віталіївна (My University, 2011)
У статті з філософських позицій інтерпретується творчість Остапа Вишні в контексті його світогляду. Based on the philosophical positions, the author of the article interprets Ostap Vyshnia's creative heritage in the context of his view of the world.
Keywords: світогляд; гумор; духовні пошуки; view of the world; humour; spiritual searches; кафедра гуманітарних дисциплін