Присяжна, Ольга Олегівна2023-04-202023-04-202023Присяжна, О. О. Проєкт цеху заморожених напівфабрикатів в м. Могилів Подільський Вінницької області з виробництва булочних виробів із застосуванням прискорених способів тістоприготування : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Присяжна Ольга Олегівна ; наук. керівник Олена Анатоліївна Білик. – Київ, 2023. – 80 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40306otherшокове заморожуваннябулочка «Бріош»багет «З висівками»булочка «Кругла»shock freezing"Brioche" bun"With bran" baguette"Round" bunкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПроєкт цеху заморожених напівфабрикатів в м. Могилів Подільський Вінницької області з виробництва булочних виробів із застосуванням прискорених способів тістоприготуванняOther