Національна система охорони праці - Гренчук, Ангеліна (My University, 2014)
Національна система БГП (Безпеки та Гігієни Праці) – це інфраструктура (правова і організаційна база), що функціонує на національному рівні задля реалізації різних заходів, які стосуються БГП. Для того, щоб ефективно втілювати в життя законодавство і правила, необхідно мати систему інспекції, що охоплює всі підприємства й забезпечує виявлення порушень та їх усунення, а також покарання за них. The national system BHP (Safety and Health) - this infrastructure (legal and organizational framework) that operates at the national level to implement various measures relating to BHP. In order to effectively implement the legislation and regulations necessary to have a system of inspection covering all enterprises and providing detection and elimination of violations and penalties for them.
Keywords: угода; agreement; конвенція; convention; кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу; кафедра екології та екоменеджменту