Математична модель процесу першої сатурації цукрового виробництва - Ющук, Інна Василівна; Овчарук, Володимир Олексійович; Метльов, Сергій Геннадійович (My University, 2014)
Розроблена математична модель першої сатурації, яка складається з рівнянь, що описують гідродинаміку руху бульбашок сатураційного газу в сатурованому соці, а також рівнянь для опису масообміну в апараті з урахуванням розрахунку поверхні поділу фаз і коефіцієнтів дифузії діоксиду вуглецю і масовіддачі при абсорбції в рідинному середовищі. The mathematical model of the first carbonation, which consists of equations describing the hydrodynamics of bubble carbonation gas movement in saturovanomu juice and mass transfer equations to describe the device based on the calculation of the surface phase separation and diffusion coefficients of carbon dioxide and masoviddachi in absorption in the liquid medium.
Keywords: процес першої сатурації; цукрове виробництво; математична модель; the process of the first carbonation; sugar production; mathematical model; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки