Мельник, Людмила МиколаївнаМаринченко, Віктор ОпанасовичМарценюк, Олександр СтепановичМельник, Юрій ВолодимировичГоба, Валентина Євстафіївна2013-06-102013-06-102003Дослідження адсорбції альдегідів з водно-спиртових розчинів вуглецевими сорбентами / Л. М. Мельник, В. О. Маринченко, О. С. Марценюк, Ю. В. Мельник, В. С. Гоба // Проблеми харчування населення України. – Полтава : ПУЕТ, 2003. – С. 179–183.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8222Забезпечувати якість харчових продуктів – задача державної ваги. Розв’язати її можна різними способами, одним з яких є застосування вуглецевих сорбентів.otherбезпека харчуваннявуглецеві сорбентиадсорбціяfood safetycarbon sorbentsadsorptionкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствакафедра процесів і апаратів харчових виробництвДослідження адсорбції альдегідів з водно-спиртових розчинів вуглецевими сорбентамиOther