Дослідження показників безпеки продукту з волоського горіха - Савчук, Юрій Юрійович; Усатюк, Світлана Іванівна (My University, 2015)
Дефіцит білків у раціоні - одна з основних проблем сучасного харчування. Одним із шляхів ліквідації цієї проблеми є використання білкової сировини рослинного походження у виробництві харчових продуктів. Deficiency of protein in the diet - one of the main problems of the modern diet. One way to eliminate this problem is to use vegetable protein materials in food production.
Keywords: волоський горіх; білки; сировина; walnut; proteins; raw; кафедра експертизи харчових продуктів