Савчук, Юрій ЮрійовичУсатюк, Світлана Іванівна2015-12-222015-12-222015Савчук, Ю. Ю. Дослідження показників безпеки продукту з волоського горіха / Ю. Ю. Савчук, С. І. Усатюк // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 28-29 травня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – C. 150-151.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22027Дефіцит білків у раціоні - одна з основних проблем сучасного харчування. Одним із шляхів ліквідації цієї проблеми є використання білкової сировини рослинного походження у виробництві харчових продуктів. Deficiency of protein in the diet - one of the main problems of the modern diet. One way to eliminate this problem is to use vegetable protein materials in food production.otherволоський горіхбілкисировинаwalnutproteinsrawкафедра експертизи харчових продуктівДослідження показників безпеки продукту з волоського горіха