Показник активної ортопроби студентів - Топчієва, Ганна Олександрівна; Смовженко, Анатолій Миколайович (My University, 2014)
У статті представлено результати наукової розвідки щодо виявлення діапазону фізіологічних резервів особистості. З’ясовано можливості використання ортостатичної проби для адаптації студентів до екстремальних впливів навчання у ВУЗі. This paper presents the results of scientific exploration to identify a range of physiological reserves personality. It was shown the possibility of using orthostatic test students to adapt to extreme influences learning in high school.
Keywords: функціональний стан студента; індекс ортостатичної проби; functional state of the student; code orthostatic test; кафедра фізичного виховання