Грищенко, Анна МиколаївнаСлобожан, А. О.2014-10-232014-10-232014Грищенко, А. М. Перспективи виробництва та використання збалансованих композиційних безглютенових сумішей / А. М. Грищенко, А. О. Слобожан / Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 79.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17579Виготовлення та реалізація безглютенових хлібобулочних виробів викликає ряд проблем, пов'язаних з організацією виробництва, контролю якості сировини, готової продукції та реалізацією виробів внаслідок їх швидкого черствіння. Саме тому такий хліб виготовляють спеціалізовані заводи і реалізовують продукцію через інтернет-магазини та фірми. Широким попитом користуються суміші для приготування хлібобулочних виробів, тістечок та печива в домашніх умовах. Production and sales of gluten-free baked goods is number of problems related to the organization of production, quality control of raw materials, finished products and sells products due to their rapid cherstvenie. It such as bread made specialized factories and sell products through online shops and businesses. Broad demand for mixtures cooking baked goods, pastries and cookies at home.otherінтернет-магазинипопитхлібобулочні виробиonline shoppingdemandbakery productsкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПерспективи виробництва та використання збалансованих композиційних безглютенових сумішейOther