Бондаренко, Юлія Вікторівна2012-03-062012-03-062009Бондаренко, Ю. В. Удосконалення технології булочних виробів з використанням цукровмісної сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 "Зберігання і технологія переробки зерна, виготовлення зернових і хлібопекарських виробів та комбікормів" / Бондаренко Юлія Вікторівна ; НУХТ. - К., 2009. - 20 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/395Дисертацію присвячено удосконаленню технології булочних виробів з використанням цукровмісної сировини. Науково обґрунтовано доцільність використання глюкозно-фруктозного сиропу та мальтозної патоки як цукровмісної сировини у хлібопекарській промисловості з метою удосконалення асортименту булочних виробів та розширення сировинної бази.Dissertation is dedicated to the refinement of rolls with sugarcontent raw materials technology. Scientifically grounded is the expedience of the using of glucose-fructose syrup and maltose treacle as sugarcontent raw materials in baking production with the purpose of refinement of rolls assortment and expansion of source of raw materials.uk-UKвуглеводне навантаженняcarbohydrate loadingглюкозно-фруктозний сиропмальтозна патокабулочні виробибіохімічні та мікробіологічні процесиструктурно-механічні властивостіglucose-fructose syrupmaltose treaclerollbiochemical and microbial processesstructural-mechanical propertiesкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівУдосконалення технології булочних виробів з використанням цукровмісної сировини