Анісімова, Варвара Володимирівна2021-10-062021-10-062021Анісімова, В. В. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва хліба «Гірчичний» для оператора ринку ТОВ «Бахмут хліб» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Варвара Володимирівна Анісімова ; наук. керівник Оксана Олександрівна Петруша. – Київ, 2021. – 155 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35841otherхліб «Гірчичний»органолептичні показникифізико-хімічні показникисистема НАССРпрограми-передумовикафедра експертизи харчових продуктівУдосконалення системи управління безпечністю виробництва хліба «Гірчичний» для оператора ринку ТОВ «Бахмут хліб»Other