Роман, Тетяна ОлександрівнаДейниченко, Людмила Григорівна2017-12-282017-12-282017Роман, Т. О. Користь та безпека при споживанні культивованих шампіньйонів / Т. О. Роман, Л. Ю. Дейниченко // Якість і безпека харчових продуктів : матеріали 3 міжнародної науково-практичної конференції, 16–17 листопада 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 72-74.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26476В роботі досліджено користь при споживанні сушених шампіньйонів. In this work, the benefits of using dried mushrooms have been studied.uk-UKсушінняшампіньйонхімічний складdryingchampignonchemical compositionкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїКористь та безпека при споживанні культивованих шампіньйонівOther