Користь та безпека при споживанні культивованих шампіньйонів - Роман, Тетяна Олександрівна; Дейниченко, Людмила Григорівна (My University, 2017)
В роботі досліджено користь при споживанні сушених шампіньйонів. In this work, the benefits of using dried mushrooms have been studied.
Keywords: сушіння; шампіньйон; хімічний склад; drying; champignon; chemical composition; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції