Спосіб виробництва посічених м'ясо-рослинних напівфабрикатів (Патент на корисну модель № 161566) - Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Мельниченко, Вероніка Анатоліївна (My University, 2025)
Спосіб виробництва посічених м'ясо-рослинних напівфабрикатів включає складання фаршу з курячого м'яса, цибулі ріпчастої, яєць, солі, спецій, перемішування і формування, панірування. На стадії складання фаршу додають гідратовану пшеничну клітковину та сочевицю.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; м'ясо-рослинний напівфабрикат; м'ясо куряче; пшенична клітковина; сочевиця