Адаптація системи технічного регулювання у деяких країнах СНД до вимог СОТ та ЄС - Гуменюк, Галина Денисівна (My University, 2017)
Досліджено сучасний стан технічного регулювання в країнах: Україні, Молдові, Білорусі та Вірменії. Приведений аналіз літературних джерел свідчить про те, що країни СНД проводять роботу у відповідних сферах технічного регулювання з метою реформування національних СТР. The modern state of technical regulation in countries: Ukraine, Moldova, Belarus and Armenia. This analysis of literary sources shows that the CIS countries are working in the respective spheres of technical regulation with the aim of reforming nationals STR.
Keywords: система технічного регулювання; ЄС; СОТ; technical regulation; EU; WTO; кафедра експертизи харчових продуктів