Пічкур, Віталій Яковлевич2016-04-122016-04-122016Пічкур, В. Я. Використання екструзійних видів крохмалю для інтенсифікації приготування харчоконцентратів обідніх страв : автореф. дис. ... канд. техн. наук : спец. 05.18.01 «Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів» / Пічкур Віталій Яковлевич. - К., 2016. - 23 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22853Дисертація присвячена науковому обґрунтуванню та розробленню харчових концентратів перших та солодких обідніх страв швидкого приготування на основі екструдатів крохмалю різного походження. The dissertation is devoted of scientific substantiation and elaboration of food concentrates first and sweet dishes instant cooking lunch based on exstruded starch of of various origin.uk-UKкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівперші та солодкі обідні стравиекструдований крохмальхарчоконцентратиfirst dining mealextruded starchfood concentratesВикористання екструзійних видів крохмалю для інтенсифікації приготування харчоконцентратів обідніх стравBook