Вашека, Оксана МиколаївнаРашевська, Тамара Олексіївна2013-12-052013-12-052007Вашека, О. М. Дослідження теплофізичних властивостей вершкового масла збагаченого порошками моркви / О. М. Вашека, Т. О. Рашевська // Інноваційні технології, проблеми якості і безпеки сировини та готової продукції у м’ясній та молочній промисловості : Міжнар. наук.-техн. конф., 27-28 листоп. 2007р. : тези доп.. – Київ : НУХТ, 2007 – С. 70-71.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11803Наведено результати досліджень впливу добавок порошків моркви кріогенного та холодного розпилювального сушіння на фазові перетворення груп гліцеридів кристалічної жирової фази вершкового масла як свіжовиготовленого так і при зберіганні.uk-UKвершкове маслопорошок із морквитехнологія збагаченнякристалізація гліцеридівсливочное маслопорошок из морковитехнология обогащениякристаллизация глицеридовbuttercarrot powdertechnology of enrichmentcyrillization glyceridesкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології молока і молочних продуктівДослідження теплофізичних властивостей вершкового масла збагаченого порошками морквиThesis