Коваль, Марина ОлександрівнаШутюк, Віталій ВолодимировичВасилів, Володимир Павлович2016-07-082016-07-082016Коваль, М. О. Порівняльний аналіз жовтих і червоних сортів малини / М. О. Коваль, К. С. Мурашко, В. В. Шутюк // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : матеріали VI Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених, аспірантів і студентів. – К. : НУБіП, 2016. – С. 315-316.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23790В роботі наведено порівняльний аналіз сушіння жовтих і червоних сортів малини. In this paper the comparative analysis of dry yellow and red raspberry varieties.uk-UKаналізсушіннямалинаanalysisdryingraspberryкафедра технології консервуванняПорівняльний аналіз різних сортів малини, як сировини для процесу сушінняOther