Інноваційні технології в готельно-ресторанному підприємстві для сталого розвитку - Дочинець, Інга Вікторівна (My University, 2024)
Обґрунтовано впровадження на підприємствах ресторанного господарства новітніх інноваційних технологій, які підвищать рентабельність, продуктивність, якість надання послуг, ефективність використання матеріальних та фінансових ресурсів

The implementation of the latest innovative technologies at restaurant enterprises is substantiated, which will increase profitability, productivity, quality of service provision, and the efficiency of the use of material and financial resources
Keywords: кафедра готельно-ресторанної справи; сфера послуг; технології; ринок; конкуренти; CRM-система; sphere of services; technologies; market; competitors; CRM system