Фрукти в технології крему «Каталонського» - Анненкова, Христина; Губеня, Вячеслав Олександрович; Павлюченко, Олена Станіславівна (My University, 2017)
Розглянуто можливість використання пюре з бананів, манго, мандарин та слив в технології крему «Каталонського». The possibility of using mashed from bananas, mango, mandarin and plums in the technology of crema "Catalonskiy" is considered.
Keywords: крем «Каталонський»; технологія; фруктове пюре; crema «Catalonskiy»; technology; fruit puree; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції