Реалізація концепції «Здоровий спосіб життя» в межах рекреаційного готелю - Скрибченко, Анастасія Вікторівна; Мирошник, Юлія Анатоліївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна (My University, 2020)
Розкрито сутність концепції «здоровий спосіб життя» та обґрунтовано можливість втілення її в рекреаційному готелі, де є передумови для організації якісного відпочинку. The essence of the concept of "healthy lifestyle" is revealed and the possibility of its implementation in a recreational hotel is substantiated, where there are prerequisites for the organization of quality recreation.
Keywords: медитація; йога; здорове харчування; фізичні вправи; meditation; yoga; healthy eating; eating; кафедра готельно-ресторанної справи