Економічні засади управління якістю продукції на підприємствах хлібопекарської галузі - Григорців, Михайло Володимирович; Труш, Юлія Леонідівна (My University, 2017)
Ринковій економіці характерний стан активної конкуренції на глобальних ринках товарів і послуг. Витримати зростаючої конкуренцію можуть тільки ті підприємства, які пропонують споживачам за лояльну ціну товари і послуги вищої якості. Для економіки України характерна складність процесів розвитку ринкових відносин. В умовах конкурентного середовища ринку, підприємства всіх видів діяльності повинні орієнтуватися на споживача і збільшення виробництва якісних товарів і послуг. Висока якість продукції є одним з головних факторів успіху суб'єктів харчової промисловості та засобом забезпечення їх економічної ефективності.
Keywords: система управління; продукт; підприємство; якість; кафедра економіки і права; система управления; предприятие; качество; system management; product; enterprise; quality