Вiдбiр документiв в iнституцiйному репозитарiї за групою “Автори” - Путіліна, Інна Миколаївна (My University, 2013)
У презентації показано процес відбору документів за групою "Автори". The presentation shows the process of selecting documents for a group of "authors".
Keywords: відбір документів; групування документів; інституційний репозитарій; пошук за авторами; метадані; наукові публікації