Камишіна, Альона Ігорівна2021-09-212021-09-212021Камишіна, А. І. МКМР Наукове обгрунтування технологій аюрведичних харчових продуктів на основі сировинної бизи України. Наукове обгрунтування технології аюрведичних паштетів з використанням рослинної сировини : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Альона Ігорівна Камишіна ; наук. керівник Оксана Анатоліївна Топчій. – Київ, 2021. – 135 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35472otherаюрведичне харчуванням'ясорослині паштетиборошно нутабамбукова клітковинакафедра технології м’яса і м’ясних продуктівМКМР Наукове обгрунтування технологій аюрведичних харчових продуктів на основі сировинної бизи України. Наукове обгрунтування технології аюрведичних паштетів з використанням рослинної сировиниOther