Організація та функціонування міжбюджетних відносин в Україні - Піщанська, Вікторія Ігорівна; Арич, Михайло Іванович (My University, 2013)
Розглянуто діючу модель міжбюджетних відносин України. Розкрито сутність і значення трансфертів у системі регулювання міжбюджетних відносин. Визначено та проаналізовано основні особливості функціонування системи міжбюджетних трансфертів в Україні, запропоновано шляхи її вдосконалення. Reviews the existing model of intergovernmental relations in Ukraine. The essence and value of transfers control system of intergovernmental relations. The main characteristic of the system of intergovernmental transfers in Ukraine are identified and analyzed. Some improvements are suggested.
Keywords: міжбюджетні відносини; міжбюджетні трансферти; бюджет; intergovernmental relations; intergovernmental transfers; budget; кафедра фінансів