Ринок дорогоцінних металів і перспективи його розвитку - Еш, Світлана Миколаївна; Баклажко, О. М. (My University, 2012)
Розглянуто сутність ринку дорогоцінних металів і чинників, що впливають на ціну золота. Проаналізовано зміну курсів валют, як чинника впливу на ціну золота. Прогнозується майбутня ціна золота на ринку дорогоцінних металів. Consider the essence jewelol metals market and factors, have an influence on prices gold. An analysis changes rate of exchange, of factor have an influence on price gold. Prognosticate price gold in the future on financial service market.
Keywords: ринок фінансових послуг; світові ціни; ринок дорогоцінних металів; золото; чинники впливу на зміни цін; financial service market; world prices; jewelol metals market; factors have an influence on changes prices; кафедра фінансів