Многокритериальное управление процессами приготовления пива - Романов, Николай Сергеевич; Кишенько, Василий Дмитриевич (My University, 2015)
Розглянуто причини виникнення багатокритеріальності при управлінні таким складним об'єктом як пивзавод. Проведено аналіз технологічних процесів виробництва пива як складної системи. Розглянуто постановка задачі багатоцільового управління з виділенням цілей функціонування підприємства і методів багатокритеріальної оптімзація. The reasons for the emergence multicriteriality in managing such a complex object as a brewery. The analysis of the technological processes of production of beer as a complex system. We consider the statement of the problem with the release of multi-management operation of the business objectives and methods of multicriteria optimzatsiya.
Keywords: сценарии управления; многокритериальная оптимизация; ранжирование критериев; частичные критерии; неопределенность; management scenarios; multi-criteria optimization; ranking criteria; partial criteria uncertainty; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка