Розробка бюджетної системи біометричної ідентифікації з використання нейронних мереж - Чорнобай, Катерина Юріївна; Грибков, Сергій Віталійович (My University, 2018)
В роботі проведено дослідження методів і підходів по створенню бюджетної системи біометричної ідентифікації. Система має архітектуру клієнт-сервер, клієнтська частина буде кроссплатформенною та орієнтована для мобільних пристроїв. Для обробки зображення використовується бібліотека з відкритим кодом Open Source Computer Vision Library та більшу частину по ідентифікації буде здійснюватися з використанням нейронних мереж. In this paper, a study of methods and approaches to create a budget system for biometric identification. The system has a client-server architecture, the client part is cross-platform and mobile-oriented. An image library uses Open Source Computer Vision Library and most of the identification will be carried out using neural networks.
Keywords: системи захисту; біометрична ідентифікація; обробка зображення; нейронні мережі; security systems; biometric identification; image processing; neural networks; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки