Управління ефективністю діяльності підприємств на основі вартісно-орієнтованого підходу - Говорушко, Тамара Андріївна; Климаш, Наталія Іванівна (My University, 2013)
У монографії викладено теоретичні і прикладні аспекти управління ефективністю діяльності підприємств, що передбачає зростання їх вартості; проаналізовано тенденції розвитку підприємств кондитерської промисловості; оцінено ефективність господарської діяльності підприємств та визначено вартість підприємств кондитерської промисловості. Запропоновано методику управління ефективністю підприємств кондитерської промисловості з використанням вартісно-орієнтованого підходу, направлену на удосконалення процесу управління та досягнення позитивних результатів господарювання. The book described the theoretical and applied aspects of performance management companies that provide increasing their value, analyzed trends of confectionery industry evaluated the effectiveness of business enterprises and determines the cost of confectionery industry. The method of enterprise performance management confectionery industry using a cost-based approach aimed at improving the management and achieve positive economic results.
Keywords: управління ефективністю підприємства; вартісно-орієнтоване управління; вартість підприємства; enterprise value; value-based management; кафедра фінансів