Формування конкурентних переваг на підприємстві - Союк, Таїсія Василівна; Закревська, Людмила Миколаївна (My University, 2019)
В роботі обґрунтовано, що концепція формування конкурентних переваг на підприємстві має включати розробку нових переваг та поглиблювати вже існуючі. Ефективне їх використання забезпечить суб’єкту господарювання стійкі позиції на ринку в довгостроковому періоді. The paper substantiates that the concept of forming competitive advantages in the enterprise should include the development of new benefits and deepen existing ones. Their effective use will provide the entity with stable market positions in the long run.
Keywords: кафедра економіки і права; конкурентні переваги; competitive advantages; конкурентні позиції; competitive positions; конкурентоспроможність; competitiveness