Феномен грошей у філософії - Чорна, Анастасія Іванівна; Кітов, Микола Григорович (My University, 2014)
Дослідження феномена грошей актуальне у зв’язку з формуванням сучасного суспільного життя. Гроші - це загальний еквівалент порівняння різних товарів. Економіка розглядає гроші як засіб обміну, який полегшує торгівлю. Research relevant phenomenon of money in connection with the formation of modern social life. Money - is the generic equivalent of comparing different products. Economics considers money as a medium of exchange that facilitates trade.
Keywords: феномен грошей; філософія; phenomenon of money; philosophy; кафедра гуманітарних дисциплін; кафедра експертизи харчових продуктів