Башта (Шеремет), Алла ОлексіївнаЛагода, Володимир Андрійович2014-03-052014-03-052005Башта, А. О. Дослідження фільтрувальних властивостей суспензії гідролізату, одержаного із пшениці / А. О. Башта, В. А. Лагода // Нові технології та технічні рішення в харчовій та переробній промисловості : сьогодення і перспективи : 9-а міжнародна науково-технічна конференція, 17–19 жовтня 2005 р. : тези доповідей. – К. : НУХТ, 2005. – Ч. 1. – С. 14.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12938Вивчено основні фільтрувальні властивості гідролізату, одержаного із пшениці ферментативним методом. Researched the basic filtering properties of hydrolyzate derived from wheat by enzymatic method.otherферментативне розріджуванняфільтрувальні властивості гідролізатуосадгідролізатпористістьтиск фільтруванняenzymatic thinningfiltering properties of hydrolyzatesedimenthydrolyzateporositypressure of filtrationкафедра технології оздоровчих продуктівДослідження фільтрувальних властивостей суспензії гідролізату, одержаного із пшениціThesis