Дослідження фільтрувальних властивостей суспензії гідролізату, одержаного із пшениці - Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Лагода, Володимир Андрійович (My University, 2005)
Вивчено основні фільтрувальні властивості гідролізату, одержаного із пшениці ферментативним методом. Researched the basic filtering properties of hydrolyzate derived from wheat by enzymatic method.
Keywords: ферментативне розріджування; фільтрувальні властивості гідролізату; осад; гідролізат; пористість; тиск фільтрування; enzymatic thinning; filtering properties of hydrolyzate; sediment; hydrolyzate; porosity; pressure of filtration; кафедра технології оздоровчих продуктів