Прибильський, Віталій ЛеонідовичМаринченко, Віктор ОпанасовичКисла, Любов ВасилівнаПідгорський, Валентин СтепановичКоваленко, Надія КонстянтинівнаПалеха, Світлана ІванівнаГригоров, Юрій ГригоровичЖиваго, Людмила МихайлівнаМельничук, Надія ОлександрівнаЧередніченко, Віра ПавлівнаПавлюк, Степан Іванович2012-12-262012-12-261994Патент на винахід 2883 UA, МПК C12 G3/00, A23L2/00 Спосіб виробництва квасу / Прибильський В. Л., Маринченко В. О., Кисла Л. В., Підгорський В. С., Коваленко Н. К., Палеха С. І., Григоров Ю. Г., Живаго Л. М., Мельничук Н. О., Чередніченко В. П., Павлюк С. І. ; заявник Київський технологічний інститут харчової промисловості, Інститут мікробіології і вірусології ан УРСР, Інститут геронтології АМН СРСР. - № 4888919/SU ; заявл. 10.12.1990 ; опубл. 26.12.1994, Бюл. № 5.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5082Спосіб виробництві квасу, який передбачає розмноження чистих культур дріжджів і молочнокислих бактерій, внесення їх в квасне сусло, зброджування його і купажування з рецептурними компонентами, що відрізняється тим, що з молочнокислих бактерій використовують штами Streptococcus faecium K77D і Lactobacillus plantarum AH 11/16. Streptococcus faecium K77D і Lactobacillus plantarum AH 11/16. Method of producing kvass, which involves propagation of pure cultures of yeast and lactic acid bacteria, making them kvass wort, fermentation and blending it with the prescription components, characterized in that the lactic acid bacteria strains usedotherчиста культура дріжджівpure culture yeast kvas swortквасне сусломолочнокислі бактеріїквасlacticacid bacteriakvassкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваСпосіб виробництва квасу (Патент на винахід №2883)Other