Соціально-психологічний аналіз низької фрустраційної толерантності у студентів - Божок, Наталія Олексіївна (My University, 2010)
У статті розкривається сутність низької фрустраційної толерантності у юнацькому віці. Аналізується вищезазначений феномен з точки зору психології та соціології з метою виявлення ефективних методів підвищення фрустраційної толерантності.

In the article it is discovered the sense of low frustration tolerance. It is analyzed the above mentioned phenomenon from the point of view of sociology and psychology with the aim of revealing effective methods of increasing the frustration tolerance.
Keywords: низька фрустраційна толерантність; студентський вік; соціологія; психологія; low frustration tolerance; student’s age; sociology; psychology; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації