Промислові кластери у формуванні конкурентних переваг, їх сутність та можливості - Лисенко, Артем Вікторович; Крайнюченко (Форноляк), Ольга Феодосіївна (My University, 2019)
Вивчено теоретико-методологічне забезпечення кластерної концепції; узагальнено зарубіжний досвід дослідження кластерних структур та промислових агломерацій; розглянуто критерії для розмежування кластерів і інших форм територіальної організації економіки; окреслено конкурентні переваги, які забезпечуються при створенні промислових кластерів.
Keywords: кафедра маркетингу; промислові кластери; конкурентні переваги; кластерні структури; industrial clusters; competitive advantages; cluster structures