Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаВашека, Оксана МиколаївнаІваненко, Ольга АндріївнаТарасенко, Тетяна Анатоліївна2018-05-112018-05-112014Нєміріч, О. В. Дослідження регідратаційних властивостей порошку капусти / О. В. Нєміріч, О. М. Вашека, О. Іваненко, Т. Тарасенко // Canadian Journal of Science, Education and Culture. Elsevier. – 2014. - №2 (6). – P. 263-268.0008-4327https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27336Дана стаття присвячена дослідженню регідратаційних властивостей у полярних рідинах порошку з капусти. В публікації розглянуто мікроструктуру, коефіцієнт відновлення та форми зв’язку вологи в порошку капусти вихідної якості та відновленому. This article investigates the rehydration properties of polar liquids powder from cabbage. This publication deals with the microstructure, the coefficient of restitution and shape due to moisture cabbage powder output quality and restored.порошок з капустимікроструктуракоефіцієнт відновленняформи зв’язків вологиcabbage powdermicrostructurecoefficient of restitutionmoisture forms of communicationкафедра експертизи харчових продуктівДослідження регідратаційних властивостей порошку капустиArticle