Дослідження регідратаційних властивостей порошку капусти - Нєміріч, Олександра Володимирівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Іваненко, Ольга Андріївна; Тарасенко, Тетяна Анатоліївна (My University, 2014)
Дана стаття присвячена дослідженню регідратаційних властивостей у полярних рідинах порошку з капусти. В публікації розглянуто мікроструктуру, коефіцієнт відновлення та форми зв’язку вологи в порошку капусти вихідної якості та відновленому. This article investigates the rehydration properties of polar liquids powder from cabbage. This publication deals with the microstructure, the coefficient of restitution and shape due to moisture cabbage powder output quality and restored.
Keywords: порошок з капусти; мікроструктура; коефіцієнт відновлення; форми зв’язків вологи; cabbage powder; microstructure; coefficient of restitution; moisture forms of communication; кафедра експертизи харчових продуктів