Характеристика основних конкурентоспроможних переваг потенціалу підприємства - Чернелевська, Олена Леонідівна; Михайленко, Ольга Валеріївна (My University, 2013)
Стаття містить основні теоретичні передумови визначення конкурентоспроможності економіки, методів її виміру та визначення зв’язку із динамікою зростання на різних етапах економічного цикл. автором розроблено класифікацію основних умов руху країни до нових стадій This article contains basic theoretical assumptions determine the competitiveness of the economy, methods of measurement and determination due to the dynamics of growth at different stages of the economic cycle. author developed a classification of the country's basic conditions to new stages
Keywords: конкурентоспроможність; потенціал; підприємство; конкурентна перевага; competitiveness; potential; enterprise; competitive advantage; кафедра обліку і аудиту