Грек, Олена ВікторівнаКочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівнаОсьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаЧубенко, Лариса Михайлівна2018-11-192018-11-192018Інноваційні технології заморожених десертів з підвищеним вмістом білка / О. Грек, О. Кочубей-Литвиненко, Т. Осьмак, Л. Чубенко // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контекст і Євроінтеграції : VII Міжнародна науково-технічна конференція, 6–7 листопада 2018 р. – К. : НУХТ , 2018. – С. 171-172.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28480Удосконалена технологія заморожених десертів підвищеної біологічної цінності. Розроблено рецептури морозива із застосування сиру кисломолочного нежирного, соєвмісного білкового компоненту та білково-трав’яного напівфабрикату Enhanced technology of frozen desserts of high biological value. Ice cream recipes have been developed for the use of cheese of sour-milk non-fatty, soya-containing protein component and protein-herbal semi-finished product.uk-UKзаморожений десертсоєвмісний білковий компонентбілково-трав’яний напівфабрикатfrozen dessertsoy-protein componentprotein and herbal semi-finished productкафедра технології молока і молочних продуктівІнноваційні технології заморожених десертів з підвищеним вмістом білкаThesis