Інноваційні технології у створенні нового покоління пакувальних машин - Гавва, Олександр Миколайович; Захаревич, Валерій Болеславович; Кохан, Олена Олександрівна (My University, 2013)
В статті наведені основні тенденції розвитку пакувального обладнання. Наведена структура пакувальних машин та основні вимоги до сучасного обладнання. Визначені етапи модульного проектування з врахуванням принципів мехатроніки.
Keywords: пакувальна машина; тенденція; структура; модульне проектування; мехатроніка; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; packing machine; tendency; structure; modular engineering; mechatronic; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки