Удосконалення методів прогнозування молочної продуктивності корів за лактаційними кривими - Пешук, Людмила Василівна (My University, 2000)
У статті наведено шляхи удосконалення методів прогнозування молочної продуктивності корів за лактаційними кривими. The article presents ways of improving methods of forecasting milk production of cows for lactation curves.
Keywords: фізіологічне навантаження; первістка; молочна продуктивність корів; physiological burden born; milk yield of cows; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів