Study of the structural and mechanical properties of the Armenian pita bread dough in the AL-130 line in order to improve its quality - Brukva, Oleksiy; Babko, Evhen; Olishevskyi, Valentyn (My University, 2023)
Результати, отримані при дослідженні поздовжнього розрізу заготовки, до якої додано гумку, свідчать про більш рівномірний нагрів. Результати випікання всього зразка за рецептом, до якого додавали пшеничні висівки, свідчать про відсутність суттєвих відмінностей у температурі під час процесу між контрольним зразком і тим, до якого додані пшеничні висівки, але кінцева температура відрізняється на 2,6 °. C.
Keywords: baking; випікання; modeling; моделювання; pita; лаваш; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування