Каліновська, Тетяна ВіталіївнаКияниця, Світлана Геннадіївна2013-09-232013-09-232013Каліновська, Т. В. Зберігання помадно-кремових цукерок з вмістом виноградної пасти / Т. В. Каліновська, С. Г. Кияниця // Продовольча індустрія АПК. — 2013. — № 1. — С. 32—34.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9852Проведені дослідження по визначенню впливу виноградної пасти на термін зберігання помадно-кремових цукерок. Визначена можливість використання продуктів переробки винограду при виробництві помадно-кремових цукерок з метою підвищення їх харчової цінності, поліпшення структури, подовження терміну зберігання.uk-UKвиноградпомадно-кремові цукеркові масивиноградна пастапродукти переробкикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівпомадно-кремовые конфетные массыпродукты переработкивиноградная пастапектинgrapefondant-cream candy massgrape pasteprocessedpectinЗберігання помадно-кремових цукерок з вмістом виноградної пастиArticle