Зберігання помадно-кремових цукерок з вмістом виноградної пасти - Каліновська, Тетяна Віталіївна; Кияниця, Світлана Геннадіївна (My University, 2013)
Проведені дослідження по визначенню впливу виноградної пасти на термін зберігання помадно-кремових цукерок. Визначена можливість використання продуктів переробки винограду при виробництві помадно-кремових цукерок з метою підвищення їх харчової цінності, поліпшення структури, подовження терміну зберігання.
Keywords: помадно-кремові цукерки; зберігання цукерок; виноградна паста; fondant cream candies; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; candy storage; grape paste