Аераційні системи пристроїв для аеробного очищення стоків підприємств харчової промисловості - Шевченко, Олександр Юхимович; Бондар, O. A.; Шевченко, Людмила Олександрівна (My University, 2011)
Запропоновано нове конструктивне оформлення аераційних систем в пристроях для аеробного очищення стоків, визначено енергетичні співвідношення і геометричні параметри самовсмоктувальних аераторів. A new constructive design of aeration systems in devices for aerobic effluent, determined energy value and geometric parameters samovsmoktuvalnyh aerators.
Keywords: аерація; ежектор; стоки; aeration; sewage; ejector; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв