Спосіб виробництва пшенично-житнього хліба "Бадьорість" (Деклараційний патент на корисну модель № 14894) - Євлаш, Вікторія Владленівна; Погожих, Микола Іванович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Віннікова, Владислава Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович (My University, 2006)
Опис до патенту на корисну модель. Спосіб виробництва пшенично-житнього хліба "Бадьорість". Method of making the wheat and rye bread "badiorist" (good spirits.
Keywords: пшенично-житній хліб; wheat and rye bread; добавка; Гемовітал; supplyment; Hemovital; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кафедра готельно-ресторанної справи