Хоменко, С. О.Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаКорецька, Ірина ЛьвівнаБандуренко, Галина Михайлівна2014-06-202014-06-202010Використання каротиновмісних порошків при виробництві борошняних кондитерських виробів / С. О. Хоменко, І. Л. Корецька, Г. М. Бандуренко, Т. М. Левківська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 76 наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 17-18 квітня 2010 р. – К. : НУХТ, 2010. – Ч. 3. – С. 18.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15377Доведено використання каротиновмісних порошків при виробництві кексів, здобного та цукрового печива. It is proved the use of powders containing carotene in the manufacture of cupcakes, butter biscuits and sugar biscuits.otherкексипечивокаротиновмісні порошкиcupcakescookiespowders containing caroteneкафедра технології консервуваннякафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїВикористання каротиновмісних порошків при виробництві борошняних кондитерських виробівOther