Використання каротиновмісних порошків при виробництві борошняних кондитерських виробів - Хоменко, С. О.; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Корецька, Ірина Львівна; Бандуренко, Галина Михайлівна (My University, 2010)
Доведено використання каротиновмісних порошків при виробництві кексів, здобного та цукрового печива. It is proved the use of powders containing carotene in the manufacture of cupcakes, butter biscuits and sugar biscuits.
Keywords: кекси; печиво; каротиновмісні порошки; cupcakes; cookies; powders containing carotene; кафедра технології консервування; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції