Погорілий, Тарас МихайловичМирончук, Валерій Григорович2014-07-082014-07-082014Погорілий, Т. Геометрична модель для математичного моделювання змін температур в комірках сахарози та паровій бульбашці при масовому уварюванні цукрового утфелю / Т. Погорілий, В. Мирончук // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 109-110.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15958Створено геометричну модель для математичного моделювання змін температур в комірках сахарози та паровій бульбашці при масовому уварюванні цукрового утфелю. A geometric model for mathematical modeling of temperature changes in the cells of sucrose and a steam bubble in boiling mass of sugar massecuite.uk-UKуварювання цукрового утфелюматематичне моделюваннясахарозаboiling sugar massecuitemathematical modelingsaccharoseкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняГеометрична модель для математичного моделювання змін температур в комірках сахарози та паровій бульбашці при масовому уварюванні цукрового утфелюOther