Ідентичність брендів українського ринку продуктів харчування - П'янкова, Оксана Василівна (My University, 2009)
В статті розглянуто категорію ідентичності бренду, її структуру, особливості побудови ідентичності брендів продуктів харчування. In article considered a category of identity of a brand, structure, features of construction of identity of brands of a foodstuff.
Keywords: кафедра економіки праці та менеджменту; переваги; управління брендами; ідентичність; цінності; бренд; brand; management brands; identity; values; benefits