Дітріх, Ірина ВікторівнаІльчук, Наталія ВікторівнаЄфімович, Поліна Євгенівна2019-04-222019-04-222018Дітріх, І. В. Використання капусти кале для збагачення страв з прісноводної риби / І. В. Дітріх, Н. В. Ільчук, П. Є. Єфімович // Zbiór artykułów naukowych z Konferencji Miedzynarodowej Naukowo- Praktycznej (on-line) zorganizowanej dla pracowników naukowych uczelni, jednostek naukowo-badawczych oraz badawczych z państw obszaru byłego Związku Radzieckiego oraz byłej Jugosławii. (30.11.2018) – Warszawa, 2018. – Str. 9-12.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29058Встановлена доцільність введення капусти Кале в рецептуру хлібців рибних із судака для підвищення їх біологічної цінності. Новий вид хлібців рибних «Кале» може бути рекомендований у харчовому раціоні усіх верст населення з метою профілактики онколо-гічних захворювань завдяки вмісту сульфорафану.uk-UKхарчуваннясудаккапуста Калехлібці рибніфункціональний продуктfoodpike perchcabbage Kalefish crispsfunctional productкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїВикористання капусти кале для збагачення страв з прісноводної рибиThesis