Використання капусти кале для збагачення страв з прісноводної риби - Дітріх, Ірина Вікторівна; Ільчук, Наталія Вікторівна; Єфімович, Поліна Євгенівна (My University, 2018)
Встановлена доцільність введення капусти Кале в рецептуру хлібців рибних із судака для підвищення їх біологічної цінності. Новий вид хлібців рибних «Кале» може бути рекомендований у харчовому раціоні усіх верст населення з метою профілактики онколо-гічних захворювань завдяки вмісту сульфорафану.
Keywords: харчування; судак; капуста Кале; хлібці рибні; функціональний продукт; food; pike perch; cabbage Kale; fish crisps; functional product; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції