Оболкіна, Віра ІллівнаСивній, Іванна ІванівнаКрапивницька, Ірина Олексіївна2018-09-262018-09-262015Оболкіна, В. І. Гелланова камедь в оздоблювальному напівфабрикаті з піноподібної структурою / В. І. Оболкіна, І. І. Сівній, І. О. Крапивницька // Продовольча індустрія АПК. – 2015. – № 5. – С. 29–32.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28188Проведені дослідження по визначенню фізико-хімічних та технологічних властивостей камеді геллану з метою її використання при створенні кондитерських виробів в якості гелеутворювача. Доведено ефективність використання гелланової камеді в технології оздоблювального напівфабрикату з метою покращення споживчих властивостей та зниження витрат гелеутворювача. Studies devoted to determine of physical-chemical and technological properties of gellan gum the purpose of its use in creating confectioneryproducts as the gelling agent. Proved efficiency gellan gum in the technology of semi finishing productto improve consumer properties and cost the gelling agent.uk-UKкамедь гелланугелеутворювачкондитерські виробиоздоблювальний напівфабрикатпіноподібна структураgellan gumthe gelling agentconfectioneryfinishing the semi-finishedproductspumy structureкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра технології цукру і підготовки водиГелланова камедь в оздоблювальному напівфабрикаті з піноподібною структуроюArticle